Tahukah anda mengenai Bateri Kereta PROTON X70?

Updated: Jun 4, 2021

Ramai yang minat dengan X70 keluaran Proton baru- baru nih. Mat X70 nih nampak stylo and elegen at the same time. Yang beli the first - first tu dah start tukar bateri dah.

 

Nak tahu saiz yang sesuai untuk X70?


# Jenama AMARON - Din65 atau Din74

# Jenama YOKOHAMA - Din66

# Jenama CENTURY - Din66

# Jenama VARTA - Din75


Paling recommended Saiz Din74 sbb ramai yang nak bateri tahan lama. Lagi -lagi kan

Mat x70 nih ada features - features yang hebat!


*********************************************************************


Technician kami memang dah expert bab tukar bateri untuk x70 nih. So, kami upload beberapa pic for you.


Ha...sini lah compartment bateri X70. Tapi technician terpaksa buka cover kat atas tu to replace bateri baru. So.....



Tadaaaa....., after cover dibuka, nampak dah bateri mu...




New battery replaced in just 15 - 20 minutes SIAP!!!

WE DELIVER AND INSTALL CAR BATTERIES ON SITE

Service Area | Sungai Petani | Penang | Kuala Lumpur | Johor Bahru |



Reach us for better deals now!! BOOK your slots to change your car battery via chat or WhatsApp to the link below.

www.wassap.my/0143436553?text=X70carbatterydeals


2,251 views0 comments

Recent Posts

See All